م.ر
عنوان :

تورم وارفتگی رگها وفروش در پای چپ

متخصص زنان، زایمان و نازایی
با سلام و احترام.گرفتگی رگ و عروق در پای چپ خانم باردار.مصرف دارو تحت نظر پزشک هست.ایا زایمان ایشان بهتر است طبیعی باشد یا سزارین.ونیاز به چه آزمایشاتی قبل از زایمان دارد جهت درمان مشگل پا و انعقاد خون در رگهای پای ایشان.(با تشکر از راهنمایی و زحمات قبلی شما)

سلام درمان ضد انعقاد تا بعد از زایمان باید ادامه داشته باشه ولی نوع زایمان بستگی به نظر پزشک داره ولی طبیعی ارجح هست