ف.ن
عنوان :

,,مولتی ویتامین برای نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام. وقتتون بخیر. نوزادم شش ماهش تموم شده و وارد 7ماه شده، اشتهاش خیلی خیلی کم شده بود که دکتر شربت روی براش تجویز کردن. قدش زمان تولد 51 و زمان شش ماهگی و واکسنش 66 بود. با مشورت دکتر داروخانه زینک پلاس کیندر براش گرفتم و روزی 1 سی سی بهش میدم. و دکتر داروخانه گفتن هیچ مولتی دیگه بهش ندم و فقط همینو استفاده کنم و در کنارش آهن
هم میدم . از وقتی میدم خوردنش ماشاءالله بهتره. میخواستم بدونم مشکلی ندارد مصرف زینک پلاس براش؟ ممنون میشم راهنماییم کنین.

من واقعا ممنونتونم آقای دکتر. فقط یکم نگران قدش هستم. قدش کوتاه نیست نسبت به سنش؟ زمان تولد 51 و زمان شش ماهگی 66 بوده. ممنون میشم راهنماییم کنید.