ه.ح
عنوان :

پریودی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
باسلام من به مدت دو سال بخاطر مشکل پلی کیستیک که پریودم قطع نمیشد و کل ماه لک بینی داشتن قرص مارولین مصرف کردم بعد دوسال پریودم منظم شد یعنی دوسال مصرف کردم دوسال خوب بودم مجددا حدود 6 ماه هست که پریودم قطع نمیشه و با دادن سونو مشخص شد دوباره پلی کیستیک شدم در این شش ماه قرص مارولین مجدد مصرف کردم با مصرف قرص پریودم منظم میشه اما حالا قصد بارداری دارم چکار کنم که پریودم قطع بشه ممنون از پاسخگوییتون

خب پلی کیستیک مشکل مزمن است و درمان قطعی ندارد و رودتر برای بارداری اقدام کنید بعد از اتمام قرص اقدام را شروع کنید