م.ک
عنوان :

آزمایش هورمونی برای لیزر

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام دکتر وقتتون بخیر..من فردا قراره با شوهرم برم پیشه یک دکتر برای لیزر و آزمایش هورمونی بدم! من اگر احتمالا حامله باشم توی آزمایش نشون میده و دکتر میگه یانه؟ و ازمایش هورمونی شامل چ مواردی هست ؟

سلام نخیر آزمایش بارداری را شامل نمیشه . آزمایشهایی که انجام میشه شامل هورمونهای رحم و تخمدان ،غده فوق کلیه و هورمون مردانه هست