ف.ص
عنوان :

چین و چروک پوست و منافذ باز

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام عرض خسته نباشید.من پسری 27 ساله ام و مشکل پوست من دقیقا بعد دوران بلوغ شروع شد.منکه پوستم صافه صاف بود حالا پر از خط و چین و چروکه و یه چین نسبتا عمیق در مابین ابروها دارم و منافذ باز پوستمم مخصوصا روی بینی و گونه دارم و منافذ ها بزرگ و زشتند.حالا پیشنهاد شما برای مشکلاتم چیه؟کشیدن پوست یا لیرز یا اینکه با کرم خاصی میشه مشکلو حل کرد.سپاس

برای خطوط اخم و پیشانی اقدام عملی بوتاکس است

درمان برای منافذ باز پوست چی؟

باید به متخصص پوست مراجعه کنید تا از نزدیک دیده بشه بر اساس رنگ پوست شما وشدتش توصیه لازمه را انجام دهد