ی.ا
عنوان :

چاقی شکم و پهلو

پزشک تغذیه و متابولیسم
سلام جناب اقای دکتر روز عالی بخیر و شادی
من پسرم و 17 سال دارم و 187 سانتی متر قد و از نظر هیکل و استخون بندی درشت تلقی می شوم ولی متاسفانه 135 کیلو هستم مشکلم اینه خیلی سریع وزن می گیرم و دور شکم ، پهلو و دور سینه هام خیلی چاق نشان می دهند سعی کردم با پیاده روی و کنترل غذا از این شرایط فاصله بگیرم ولی نشد چون در هر شرایط وزن می گیرم راستش برای درمان موضوع ، تقریبا یک سال و نیم هست به پزشک غدد مراجعه میکنم تا حالا سه بار آزمایش دادم و تیروئید ندارم ولی قند و چربی دارم برای درمان چاقی نمیدونم به چه متخصصی مراجعه کنم و راه درمانش چیه لطفا راهنمایی ام کنید تا از شر چاقی پهلو سینه و شکم راحت بشم . سپاس
سلام آقای دکتر
بابت لطف شما سپاسگزارم
با توجه به شرایط جسمی من(مشکلم اینه خیلی سریع وزن می گیرم) من در حال حاضر باید به چه تخصصی مراجعه نمایم متخصص تغذیه یا غدد ؟ یا تخصص های دیگر پیشنهاد می فرمائید. باسپاس
sepas as mohabbat shuma ba monshe matab shuma hamahnag mikonam.