@.@
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام و عرض ادب خانمی 31 ساله هستم که از حدود سه سال پیش با مرگ پدرم دچار ریزش مو از ناحیه شقیقه شدم هنگام عصبانیت گاهی شقیقه هایم خارش و سوزش دارن و دانه های پوستی شکلی روی شقیقه هایم دارم که وقتی دست میزنم با پیاز مو کنده میشوند و پیاز کاملا زنده و سالمه از چ دارویی باید استفاده کنم اوایل دکتر سینره برام نوشت ولی اثر نکرد مشکل هورمونی ندارم اوایل بود که برطرف شد فقط عصبی هستم در ضمن بیماری ffa که نوشته بودید چیست و اگه بخوام آزمایش بدم چ نوعی باشه که مربوط به مشکل من باشه با تشکر فراوان

اینها رو پزشک متخصص با معاینه تشخیص میده.ازمایشی وجود نداره.