S.N
عنوان :

مصرف دارو در خصوص مو کاشته شده

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام و خسته نباشید
مدتی هست کاشت مو انجام دادم

چند سوال از خدمتتون داشتم

از بین محلول های زیر کدوم رو پیشنهاد میکنید استفاده کنم؟یا برند دیگه چی پیشنهاد میکنید؟
و ایا اصلا محلولی استفاده کنم یا نه؟

Kerastem Anti Hair Loss Tonic
تونیک کراستم اویدرم

Palminex Anti Hair Loss Tonic
تونیک ضد ریزش مو پالمینکس

Anti Hair Loss Lotion
لوسیون تقویت کننده موی سر

بدونم کدوم بهتر هست؟
وایا از ماینوکسیدل در محصول استفاده شده یا نه؟
و ایا با قطع استفاده به موها اسیب میرسه؟
و عوارضشون چیه

به خاطر عوارض ماینوکسیدل علاقه ای به استفاده از این محلول ندارم

3 تا امپول بپانتین و بیوتین هم زدم
و فینستراید هم مصرف میکنم

مدتی هیرویت استفاده کردم و جدیدا میگن وارد نمیشه

چه قرص هایی استفاده کنم بهتر است؟؟

ساپلاس مدز

هیر اکتیواتور

هیر ویت

فولیکوژن

واقعا ممنون میشم راهنمایی کنید

و مطمعا برای بقیه دوستان هم میتونه راهنمایی در این زمینه باشه

سلام به زمان گذشته از کاشت بستگی دارد. اگر بیش از شش ماه از کاشت گذشته هیچ چیزی نیاز نیست

گر دو سه ماه از کاشت گذشته ماینوکسیدیل5درصد برای شما از همه بهتر است وهیر تونیک نیاز نیست

ویتامین هایی که ذکر کردید همه خوبه یکی را که قیمتش براتون مناسب تره تهیه کنید

الان 2 ماه شده
به خاطر عوارض ماینوکسیدل میترسم استفاده کنم
در خصوص قرص ها شما کدوم یک رو پیشنهاد میکنید
و متوجه نشدم کدوم محلول رو استفاده کنم؟

محلول ماینوکسیدیل5درصد را تاشش ماه بعد کاشت ادامه دهید سپس استفاده نکنید

از دکتر متخصص پوست که در کلینیک کاشت مو که باید حضور داشته باشند بپرسید تا برای شما کامل توضیح بدهد