و.ن
عنوان :

بالا نگهداشتن فشار خون

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
با سلام من دختر 28 ساله هستم کم خونی دارم هموگلوبینم 9 هست فولیکوفر مصرف میکنم فشار خونم دائم پایینه و سردرد دارم با خوراکی هم خیلی سخت بالا میره اکثرا 9 یا10 روی 7 است لطفا بگید فشارخونمو چجوری بالا نگه دارم چون زیادم سرم در میگیره با تشکر فراوان

سلام مایعات فراوان مصرف کنید و نمک مصرفی خود را بیشتر کنید و مدتی بعد از مصرف آهن دوباره آزمایش دهید شاید لازم باشد مقدار آهن خوراکی خود را بالا ببرید