ح.پ
عنوان :

فلج بلز

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
با سلام.من 41 سالمه و مبتلا به بیماری زونا شدم.روزی 10 عدد اسیکلوویر تا 5 روز خوردم.روز 14 ام بیماری پلک چشم چپم بی حرکت شد و همچنین قسمت چپ لب و دهنم نیز فلج شد.زونای من روی گوش و گردن و سر (قسمت چپ) هست.به دکتر مراجعه کردم که دوباره اسیکلوویر تجویز کرد.میخواستم بپرسم پیشنهاد شما چیه.چون چشمم خیلی اذیتم میکنه ودائم خشک میشه.ایا صورتم به حالت اول برمیگرده؟ با تشکر

با سلام، حتما از قطره اشک مصنوعی استفاده کنید، به احتمال زیاد برگشتپذیر است.