A.M
عنوان :

از بین بردن جوش و جایه جوش

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید
16 ساله هستم و پوسم خیلی جوش میزنه که بیشترشون عفونی هستن و جاشون میمونه

نزدیک یک ماهه که محلول کلیندامایسین و صابون tcc استفاده میکنم
دیگه کم تر جوش میزنم ولی حس میکنم جایه جوش هایه قبل داره عمیق تر میشه .
سوالم اینه که به استفاده از این دوتا محصول ادامه بدم یانه . و اگر پاک کننده بهتری سراغ دارید ممنون میشم بگین
واسه از بین بردن جایه جوش چی ؟

برای جای جوش باید به دکتر متخصص پوست مراجعه کنید