S.J
عنوان :

تو حال خودم نیستم

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام دکتر 24سالمه بعضی وقتا یهو متوجه محیط اطرافم میشم و ی ترسی برام میداره که چرا متوجه نبودم
در حال صحبت با دیگران نمیتونم راحت نگاه کنم تو چشاشون و هی اینور اونورو نگا میندازم
تمرکزم کم شده اکثر مواقع حس خستگی دارم و خیلی لغات رو حتی فراموش میکنم و برای یادآوری باید فکر کنم بهش و حتی چیزا جدیدی که میبینم یا میشنوم و میخونم سریع بعد چند ساعت یا ی روز یادم میره
اصلا محیط اطرافمو درک نمیکنم و انگار یه موجوده غریبه ام
تقریبا یکسال پیش رفتم روانپزشک بیمارستان میلاد اونجا برام فلوکسین و بوسپیرون نوشت که مصرف میکردم دچار حمله پانیک شدم یکی دوبار و حالم خیلی بد شد و دیگه مصرف نکردم تا اینکه تپش قلب پیدا کردم واسه همین یک هفته بوسپیرون رو خوردم اما فلوکسین رو نه و خیلی بهتر شدم روزی یدونه میخوردم بعد اونم گذاشتم کنار
انگیزه برای انجام کاری ندارم اصلا
تو سرمم احساس سبکی میکنم
بعضی وقتا هیچ موضوعی برای حرف زدن ندارم
و خیلی ام بی دقت و بی حوصله نسبت به کارا اقدام میکنم که دچار اشتباه و خطا میشم که قبلا اینطور نبودم ممنون میشم راهنمایی کنید چون وضع مالی خوبیم در حال حاضر ندارم ویزیتا متخصصارو نمیتونم پرداخت کنم واسه همین تا الان نرفتم
یه موضوع دیگه که کلا از بچگی اتفاقی که ناشی از اشتباهم بود رخ میداد منو چند روز دچار به فکر کردن و اذیت شدن دچار می کرد ممنونم