ش.ا
عنوان :

دون دون شدن پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام و خسته نباشید؟ 27 سالمه وپوستم نازکه و به صورت دون دون هستش و صاف و یکدست نیست ؛ از طرفی مو زیر پوست میمونه و در نمیاد وبدتر باعث تشدید این حالت میشه: درمان یا داروی خاصی هست که من استفاده کنم،؟؟ عکسشم براتون ارسال میکنم .

سلام. این حالت به خاطر موهای زیر پوستی احتمالا هست ابتدا توسط متخصص پوست از نزدیک معاینه بشه. اگر تایید شد بهترین راه لیزر موهای زاید می باشد