م.ر
عنوان :

دمودکس

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام،خانم دکتر من خدمتتون رسیدم و از اردیبهشت یک دوره کامل pdt 45٪ گفتین استفاده کنم وقتی تموم شد،تست دادم و تعداد دمودکس به 10 عدد رسید،دوباره pdt 25٪ برام تجویز کردین و حدود دو ماه هست دارم طبق دستور انجام میدم ولی به صورت بدی دوباره جوشهای بدجور توی این هفته زدم،حدودا 5 تا همزمان در طی چند روز نزدیک به هم،واقعا تعجب کردم،چون خیلی پوستم بهتر شده بود و فواصل زدن جوش کمتر شده بود،ولی خیلی بدشکل 5،6 تا جوش درشت زشت سفت زد،و همینطور کلی جوش سر سفید ریز پشت هم اطراف بینی و زیر لبم میزنه،خیلی کلافه شدم بعد این همه درمان این انگل ها همچنان مشغول کار هستن

سلام عزیزم
چه بد! تو چه زمانی هم

واقعا دلیلش چی میتونه باشه؟
چیکار باید بکنم؟

عجب! من چیزای دیگه هم نوشته بودم برات ، نرسیده انگار

هورمونها تو چه وضعیتیه؟ پریودها منظمه؟؟؟

لعنت به این ویروس که کار روتینمون رو مختل کرده

می دونی که دمودکس با استرس بدتر می شه

اوا هیچی نیمد برام!
خدا شاهده خودم حدس زدم بخاطر استرس این کروناس،با اینکه سعی میکنم به خودم مسلط باشم ولی ناخودآگاه میره روی مغزم
وگرنه پریودام منظم و اوکیه
من همینجوریشم به خاطر کولیت اولسروز که داشتم و البته الان خداروشکر خاموش شده،روزی دو تا آزارام میخورم و سیستم ایمنیم ضعیفه،این استرس احتمالا میدم دیگه خیلی سیستم ایمنی بدنم و ضعیف کرده
اینو با کلی اینور اونور زدن یکی از دوستام برام پیدا کرده،بنظرتون اثر داره؟

این تقویت کننده سیستم ایمنی هست با دکتر گوارشت مطرح کن اگه اجازه دادن بخور

باشه ممنون
پس در نهایت هیچ کاری نمیشه کرد برای جوشام؟

از نظر هورمونی با یک دکتر غدد چک کن لطفا
فعلا یک ماه کپسول داکسی سایکلین روزی یک عدد با آب فراوان و تا یک ساعت بعدش دراز نکشید
پن ژل 5٪ شبها روی جوش ها
فوم سی گل ویتامین سی جهت شستشوی صورت
تا بعد که ببینمتون

خیلی ممنون
خدا انشاالله به خودتون و خانوادتون سلامتی بده
🙏

ممنون از دعای خیرت عزیزم، برای شما و عزیزانتون هم طلب سلامتی و شادکامی دارم. مواظب خودتون باشید