ز.م
عنوان :

چین در پیشونی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام من 30سالمه خانم هستم حدود دوماه روی پیشونیم خط افتاده بود حال ظرف دو هفته خط ها با سرعت دارن عمیق میشن ازشما راهنمایی میخوام میتونم این چین خط ها رو بدون بوتاکس برطرف کنم؟بیماری زنان اختلال در پریود هم در ایجاد این بیماری نقش دارد باتشکر از شما.

با سلام
چینهاى مشهود روى پوست سر بعلت بیمارى پوستى به نام کوتیس ورتیسیس جیراتا که بیمارى است که علت ژنتیکى دارد پوست ضخیم و چین دار مى شود گاهى به تنهایى است گاهى با مشکلات عصبى همراهى دارد این افراد معمولا پوست چربى دارند و مستعد جوش هستند اگر مایع درون وزیکولهاى ریز کدر وچرکى است از نظر جوش باید بررسى و درمان شود واگر مایع شفاف و زلال است بهتر است نمونه بردارى شود و براساس جواب ازمایش اقدام درمانى اغاز شود Cutis vetisis girata

آقای دکتر من در مورد پوست پیشونی پرسیدم شما در مورد پوست سر توضیح دادید.

با سلام
من داشتم پاسخ شما و یکى دیگر از دوستان را مى نوشتم ولى پاسخ سوال قبلى براى هر دو سوال ارسال شد و من نتوانستم انرا حذف یا تغییر دهم با عرض پوزش
از نظر درمانى فقط بوتاکس مى تواند خطوط پیشانى را متوقف و رفع نماید مگر اینکه شما بتوانید با اراده از حرکات غیرارادى عضلات در پیشانى جلوگیرى نمایید قبلا که بوتاکس نبود بعضى توصیه مى کردند یک سکه روى خط اخم بگذارید و به پیشانى ببندید که عملا فایده اى نداشت ،اختلال قاعدگى ارتباط مستقیمى با این خطوط ندارد بیشتر عادت خوابیدن ،حرف زدن وحرکات عضلات صورت به این مشکل ارتباط دارد ،مشکلات عصبى ،افتاب و استرس نیز در تشدید چروک صورت نقش دارد

باتشکراز جواب شما نحوه خوابیدن به چه نحوی باعث تشدید چین میشه؟
کرم لایه بردار هم چین رو تشدید میکنه؟

باسلام
خیر ،کرم لایه بردار موجب چین وچروک نمیشه وتشدید نمیکند

آقای دکتر نحوه خوابیدن به چه صورتی درسته وخوابیدن به چه صورت چین را تشدید میکند؟

با سلام
به پشت خوابیدن خوب است ،روى پهلوها به یک نسبت بخوابیم مدام به یکطرف نخوابیم ،روى صورت هرگز نخوابید

سلام من یه دختر 8ساله با موهای فر دارم پشت موهاش پرپشت هست ولی جلوی موهاش کم پشت و کف سرش معلومه برای رشد وپرپشتی موهاش باید چیکار کنم؟

با سلام
در بچه ها معمولا مشکلات تغذیه اى ،کمخونى و عدم تناسب فعالیتها و غذاى کافى تاثیرگذار است انرا توجه کنید توسط متخصص اطفال یا متخصص پوست از نظر کمخونى وکمبود زینک بررسى صورت گیرد معمولا بهبود مى یابد