بازگشت به لیست سوالات
ع.ر
عنوان :

کانسر کاردیا

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی
سلام وقتتون بخیر ،مادرم 52سالشه مدتی در خوردن غذا و نوشیدنی خیلی مشکل داشت اوردیمش تهران کلینیک مسعود دکتر ایروانی براش 3جلسه شیمی درمانی براش انجام که همون جلسه اول حالش خوب شد و بعد سه جلسه زخمش در ناحیه کاردیا دقیقا نصف شد بعد اون 28جلسه رادیوتراپی انجام دادیم براش و الان سه ماه از رادیو تراپی گذشته ، لاپاراسکوپی انجام دادن فکر کنم از اب دور معده و از زخم نمونه گرفتن که جواب هر دو منفی بوده که زخم عفونت داره ،گفتیم برای ادامه درمان جراحی بشه یا شیمی درمانی چه تصمیمی بگیریم ممنون میشم راهنمایی فرمایید
این اخرین اندوسکوپیه

سلام بستگی به نظرپزشک معالجش داره




سوالات مشابه


سرطان

سلام ایا یاخته های سرطانی میتونن در خون باشن و در مغز استخوان نباشن؟ یا باید هم در خون و هم در مغز استخوان باشن که سرطان باشه؟

سرطان رحم

سلام. ما مرداد ماه امسال متوجه شدیم که مادر من سرطان اندومتر دارد. دکتر گفتند فورا باید رحم خارج شود. اما مادر من به شدت از عمل میترسد و ما به هیچ وجه نتوانستیم ایشان را راضی به عمل کنیم. در طی این مدت دارو های گیاهی و مصرف کردند و مطمعن بودند که با این دارو ها خوب می شوند. برای اینکه ببینیم نتیجه دارو ها چه بود مجددا آزمایش ca125 را دادیم. نتیجه این بود که از 59 به 24 که نزدیک به حد طبیعی است رسیده. یعنی رو به بهبود هست؟ یعنی دارو های گیاهی دارد در روند درمان مادرم تاثیر دارد؟

پایین بودن گلبول سفید

سلام و عرض ادب ، گلبول سفید خونم الان روی 2.7 می باشد ، سال قبل روی 3 بود ، دو سال قبل روی 3.2 بود و سه سال قبل روی 3.5 ، یعنی هر سال کمتر شده ، کلیه آزمایشات از قبل HIV و بیماری های ویروسی دیگر از قبیل تب مالت همگی منفی بوده ، لام نمونه خون نرمال بوده ، به نظر شما علت پایین آمدن گلبول سفید چیست؟ و اینکه بفرمایید حد خطرناک عدد گلبول سفید تا چه عددی می باشد؟

شیمی درمانی

سلام، مادرم جلسه 5 شیمی درمانی هستن( کلا 8 جلسه دارن) یک روز بعد از تزریق داروی تاکسول شدیدا بدن درد بخصوص پادرد گرفتن و همچنین تبشون هم بالا رفت که مجبور شدیم بردیمشون برای آزمایش، نتیجه آزمایش نشون داد که همه چی خوب بود به جز گلبول های سفیدشون، گلبول های سفیدشون بیش از حد بالاست (20000)، خواهش میکنم اگه میشه راهنماییمون کنید که آیا خطرناک هست بالا رفتن گلبول سفید، و اینکه چطور میشه تا قبل از اینکه به پزشکشون مراجعه کنیم کنترلش کنیم.

سرطان سینه

چطور میتونم درمورد بیماریم مشورت بگیرم.پزشکا اتفاق نظر ندارن. گیج شدم