M.M
عنوان :

با سلام وخسته نباشید من مشکل ریزش مو دارم

متخصص پوست، مو و زیبایی
من به توصیه افراد برای خوش حالتی و نرم تر شدن موهایم از شامپو داو استفاده کردم که پشتش نوشته بود (متناسب برای موهای زبرو خشک ) سه الی چهار بار استفاده شروع به ریختن کرد به تعداد خیلی خیلی کم بعد به نُدرت شروع به زیاد شدن کرد چه کنم که مثل قبل قطع شود خیلی پیشنهاد ها شنیده ام که میگویند تخم مرغ و چیو چیو قاطی کن بزا ولی من اعتماد نکردم چه کنم پیشنهادی دارین؟

تخم مرغ و. .. بی ضرر است. بهترین راه قطع عامل مسبب است

هر بار که میرم حموم به ریشه موهام فقط تخم مرغ بزنم (اگه تخم مرغ رسمی باشه بهتره یا از همین معمولیا بزنم)