م.م
عنوان :

عکس رنگی ازرحم

متخصص زنان، زایمان و نازایی
باسلام من یک دختر8ساله دارم چنذساله اقدام بارداری کردم باوجود همه ازمایشات خودم وهمسرم خوبه ومصرف قرص لتروزول،جوابی نگرفتم عکس رنگی گرفتم که نوشته کاویته رحم شکل طبیعی دارد،انته ورژن قابل توجه رحم دیذه شد،لوله هاقطرطبیعی دارندومقدارکمی ماده حاجب ازهردولوله خارج شده،ولی دکترم میگگه لوله هات اصلاجالب نیستن باید لاپراسکوپی کنی،ولی من الان توان مالی ندارم،میخواستم بدونم راه حل دیگه ای نداره؟یاممکنه عکس رنگی روتصویرش براتون بفرستم ببینید ممنون میشم جواب بدید خواهش میکنم خیلی نگرانم

این عکس که کامل نیست ...میتوانید چند ماه اقدام کنید اگر باردار نشدین دیگه حتما لاپاروسکوپی کنید