F.M
عنوان :

صدای عجیب در گوش

متخصص گوش، حلق و بینی
با سلام خدمت دکتر. خسته نباشید.
جوان 25 ساله پسر هستم.
دکتر تقریبا از کودکی صدایی توی گوش دارم و چون از بچگی همراهم بوده فکر میکردم طبیعیه. ک به تازگی متوجه شدم غیر طبیعی هست.
دکتر در حالت روز و باصدا اصلا نمیشنومش اما شب هنگام وقتی که کولر و یا صدایی نیست، یک صدای مبهم که نمیدونم چطور بیانش کنم در گوش دارم. وقتی در حالت عادی دستم رو روی گوشم میگیرم میشنومش. حالت یک بوق نازک و ممتد.
ممنون دکتر

با سلام و سپاس از طرح سوال
سدای اضافه یا تینیتوس علتهای زیادی دارد که بر اساس شرح حال و معاینه و انجام ادیومتری قابل تشخیص خواهد بود
توصیه میکنم حتما به متخصص ent مراجعه شود