م.ط
عنوان :

برآمدگی کوچک روی دست

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما آقای دکتر
دیروز تصادفا متوجه یه برآمدگی مسطح به رنگ پوست رو مچ داخلی دستم شدم خوب که توجه کردم دیدم که بافتش با پوست بدنم فرق میکنه و دونه دونه ریز داره با ناخنم یواش پوست سطحی رو خراش دادم دیدم زیرش هم همین شکله رفتم دکتر عمومی تشخیص نداد و پماد زینک اکساید و کلتریمازول تجویز کرد الان که دستکاریش کردم یکم درد میگیرع
میخاستم اگ از رو تصویر چیز جدی ای مشاهده میشه بدونم چون از لحاظ ظاهری دونه های ریزریز منفذ دار زیر نور مشاهده میشه آقای دکتر

سلام نگران کننده نیست. ممکنه مایع دستشویی را عوض کرده باشید یا با ماده خاص یا بنزین و گازوئیل تماس داشته اید. اگزما ساده است. همان زینک اکسید روزی دو سه بار بزنید اگر تا یک هفته خوب نشد به دکتر متخصص متخصص پوست مراجعه کنید

سپاس فراوان