م.ل
عنوان :

زخم جدید و خارش

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام
دقیقا یک سال است که بدنم شروع به خارش کرده
هرچقدر میخارونم بیشتر خارش میگیره ... اونقدر که پوستم زخم میشه
تا پوستمم میخانورم سریع سرخ و قرمز شدید میشود
من به هیچ عنوان خارش نداشتم ...
اوایل متوجه شدم مورچه در رخت خوابم هست
باز جامو عوض کردم نشد
بعد متوجه شدم لیف حمامم با پدرم اشتباه شده
اونم عوض کردم اما نشد
عرقم بسیار بد بو شده
پاهایم بسیار بد بو شده
چربی یا حجم غذای زیاد میخورم پاهام حرارت بالایی پیدادمیکنه جوری که خودمو پاشوره میکنم
رژیم میگیرم موهای بدنم ریزش پیدا میکنه
چاق میشم پر مو میشم
متولد 1366 هستم
ازمایش هم دادم
همه لب مرز هست
قند چربی فشار کبد سنگ کلیه سنگ صفرا تنگی عروق و... در مرز احتیاط هستن
در تویسرکان منطقه کوهستانی زندگی میکنم
شغلمم تعمرات کامپیوتر و ساعت کاریم طولانی و ورزش نمیکنم
وزنم 115
قدم 190

سلام نگران کننده نیست به اون چیزهایی که گفتید ارتباط نداره فقط اگزما ست پماد بتامتازون روزی دوبار بزنید اگر خوب نشد به دکتر متخصص پوست مراجعه کنید

اخه من قبلا اصلا خارش نداشتم یک ساله که شروع طده حتی یک روز هم بدون خارش نگذروندم

غذا های پر ادویه نخورید مخصوصا فلفل دارچین زنجبیل

عاشق فلفلم .... نمیشه چیز دیگه حذف کنم

فلفل اگر عاشقانه بخور وجورش هم بکش

بوی بد پا و بدنم را چکار کنم ؟؟؟؟؟

تا از نزدیک معاینه بشه و توصیه های لازم را بگه

پیش هر دکتری رفتم متاهل بود .... دکتر عاشق پیدا نکردم ... اخه منم مجردم ..... دنبال خانم دکتر میگردم
شما گفتید به یه دکتر عاشق مراجعه کنید
دکتر یعنی اینقدر بیماریم حاد شده راهی واسه درمانش نیست،؟؟؟؟؟

چرا.چاره اش را عرضه داشتم خدمتتون

شما گفتین به یک دکتر عاشق مراجعه کنم .... یا به شوخی یا به کنایه ... اگر گفتید من چاره اش را نیافتم ....

به کنایه. چون فرمودید من عاشق ادویه

خوب من تو شهرستانم... د کتر پوست نیست ... اگرم هست به ساعت کاری من نمیخوره امکان داره شما بفرمایید ازمایش چی بدم و برگه ازمایشمو براتون بفرستم یک راه حل معرفی کنید

دوست عزیز. قبلا همه را عرضه کرد م خدمت