ه.م
عنوان :

بهترین توصیه برای داشتن دندان سالم

دندانپزشک
سلام خدمت شما میخواستم بهترین توصیه ها را جهت داشتن دندان سالم به بنده بفرمایید.
با اینکه بنده هر شب مسواک و نخ دندان را به طور مرتب استفاده میکنم اما باز هم دندان هایم دچار پوسیدگی می شود.

سلام، هر فردی برای داشتن دندانهای سالم باید بعد از هر وعده غذایی مسواک بزنه و روزی یک بار کافی نیست.برای دانستن سایر نکات به اینستاگرام @irandentists سر بزنید