ز.س
عنوان :

میخوام بدونم حامله هستم یا نه

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام ..من یه15هست که پریودیم تموم شده الان من درد کمر دارم . سر سینه هام سوزن سوزن میزنه سینه هام بزرگ تر هم شدن .یکم سر گیجه هم دارم .یکم هم دلم سنگینه ولی استفراع نمیکنم.....یعنی باردارم ..اگر تست بدم جواب میده
راستی وقتی روی شکم میخوابم زیر شکمم درد میگیره
کیست هم داشتم دو تا کیست دوسانتی هم قسمت چپ وهم راست
سه دوره 21روزه قرص جلو گیری خوردم
25روزی هست که تموم شده
سنو تکرار نکردم
لطفا جواب بدین
ممنون
یه ترشحاتی به رنگ اب هم دارم ابکیه
چرا جواب نمیدین

تست بارداری بدهید شاید از ماه قبل باردار بوده اید و خونریزی حین بارداری داشته اید اگر حامله نبودید این علائم مهم نیست البته سونوگرافی از نظر کیست تخمدان بدهید

خیلی ممنون