م.ا
عنوان :

هرنی نافی

متخصص جراحی عمومی
سونوگرافی دادم گفتن 4 میلیمتر پارگی داره.درد شدید کنار و بالای نافم دارم غذا خوردن و...برام سخته.آیا با لاپاروسکوپی امکان درمان وجود دارد؟

سوذاخ پهار میلی متری ناف تنها در صورت درد نیاز به درمان دارد که بابرش یک سانتی و مش های نافی قابل انجام است اگر می خواهید صرفا برای کلاس کار هزینه و جراحی لاپاروسکوپی کنید امکانش هست. حضورا مراجعه نمایید.