م.ق
عنوان :

هیشبرونگ

فوق تخصص جراحی کودکان
سلام خسته نباشید.پسری 23ماهه دارم که در 26روزگی عمل شده.وروده بزرگش کاملاومقداری از روده کوچکش هم برداشته شدحدود 40سانت روده داره.بعد از عمل معده اش شدیدا نفخ میکنه واسهاله شبها نمیتونه بخوابه.شیر خشک نوترامیژن مصرف میکنه .بدنش آب زیادی از دست میده هر ماه سدیمش میاد پایین وباید سرم بگیره دیگه رگی تو بدنش سالم نمونده.خواهشا اگه دارویی داره که بشه اسهالش ونفخش رو کم کرد بهم معرفی کنین ممنون میشم .

سلام. کودک شما مبتلا به حالت خاصی از بیماری هیرشپرونگ بوده و قسمت زیادی از روده به علت بدون عصب بودن برداشته شده. یک مدت طولانی چند ماهه باید بطور مداوم سرم تراپی انجام بشه و تحت نظر همکاران جراح کودکان و گوارش کودکان باشه. شیرهای خشک مخصوص در چند سال اول زندگی لازم هست. میشه با مشورت پزشک خودتون داروی لوپرامید شروع کرد. بهتره برای تزریقات مکرر یک وسیله بنام پورت کت در بدن کودک کاشته بشه تا در مراجعات متعدد بتونن از اون طریق به کودک مایع بدن. با بزرگتر شدن کودک و افزایش طول روده هاش اسهالاش کم خواهد شد

سلام آقای دکتر پورت داره ولی چون تا نه ده ماهگی نیازی به سرم نداشته الان کار نمیکنه آیا با دارو خاصی نمیشه سدیم وپتاسیم بدنش رو تامین کرد چون تا قبل یکسالگی خوب بود.یا داروی تقویتی خاصی بهش بدیم.ممنون از وقتی که گذاشتین

باید از مایعات زیاد استفاده کنید. پورتش باید توسط پزشک تعبیه کننده بررسی بشه. معمولا تا سه سالگی مشکل برطرف میشه. آب میوه و میوه زیادی بخوره

ممنونم آقای دکتر .
برای اشتها چی میتونم بدم که بیشتر بشه چون خیلی کم اشتهاست.ممنون
خیلی ممنون .