س.ح
عنوان :

با عرض سلام و احترام

فوق تخصص جراحی کودکان
فرزندم یک سال و نیم سن داره از روی کابینت با ارتفاع حدودا یک متر با سر روی سرامیک افتاد دو سه دقیقه گریه کرد و بعد بلند شده و داره بازی میکنه میخواستم محبت بفرمایید بردن پیش پزشک و گرفتن عکس ضرورت داره ؟ ممنون از راهنماییتون

سلام. اگه بعد از افتادن کودک دچار تهوع و استفراغ بشود و یا حالت خواب آلودگی داشته باشد باید هر چه سریعتر به مرکز درمانی مراجعه شود. در غیر اینصورت بهتره کودک رو تا 24 ساعت تحت نظر مستقیم داشته باشید.