ب.ا
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکترروزتون بخیر...عذرمیخام من پوست صورتم چربه وقبلاازلوازم آرایش استفاده میکردم ولی الان استفاده نمیکنم وضدآفتاب میزنم روزنه های سطح پوست خیلی بازشده ونگرانم واسه بسته شدنش چ راهی پیشنهادمیکنین؟مچکرم

سلام. برای کاهش منافذ اقداماتی که توصیه می شود پرهیز از شستشوی زیاد. و روشهایی نظیر میکرونیدلینگ و لیزر co2فرکشنال و لیزر Genesis می باشد