م.ص
عنوان :

ضایعه پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام اقای دکتر. خوب هستین. صمدیان هستم. اقای دکتر پشت زانوها و داخل آرنج همسرم ضایعات ملتهب و قرمز زده که گاها خارش هم دارن عکسشون رو واستون میفرستم. سنشون هم 38 سال هست. . ممنون میشم مشاوره بدین

سلام خانم صمدیان، ممنونم شما خوبید؟
این ضایعات اگزمایی در این نواحی توی کسانی دیده میشه که درماتیت آتوپیک دارن... سابقه اگزما در بچگی یا سابقه آبریزش بینی و حساسیت فصلی داشتن؟ یا سابقه آسم یا حساسیت فصلی در اعضای خانواده شون؟
در هرحال از کرم مگاکورت میتونن استفاده کنن شبی یکبار و نرم کننده هم روزا استفاده کنن

سلام. سلامت باشین. بله سابقه عطسه و آبریزش بینی دارن...اقای دکتر یک سوال دیگه از حضورتون همسرمن میخوان لیپوماتیک و ابدو انجام بدن متخصص پلاستیک خیلی خوب میشناسید معرفی کنید

لیپوماتیک دکتر حدادی انحام میدن. به جز ایشون دکتر مهیار کیافر رو میشناسم خوبن

🙏
سلام اقای دکتر خوبین. صمدیان هستم. ببخشید اقای دکتر زحمتی دارم. گفته بودم پسرم الرژی داره و برای حوش صورتش تریامسینولون شبها و اوره اوسرین روزها تجویز کرده بودین خیلی خوب شده بود منتها الان 29 روزی هست دور لبش مجدد جوش زده و ملتهبه و از همون داروها استفاده کردم ولی این سری اصلا جواب نمیده. چکار کنم؟

سلام وقت بخیر
یه مدت همه کرم هارو قطع کنید، فقط کرم روزالیفت درمالیفت روزی 2بار به قرمزی ها بزنید. بعد از 2هفته نتیجه رو خبر بدید.

🙏