ح.ز
عنوان :

کمر درد

پزشک تغذیه و متابولیسم
با سلام مادر من اضافه وزن داره و از دوستان پیشنهاد مصرف سرکه سیب و عرق بابا آدم گرفته و مصرف کرده مقدار مصرفشم شبی 1 استکان سرکه و 1 استکان بابا آدم بوده و این روند رو 10 روز ادامه داده است ولی نه تنها چربی آب نشده بلکه باعث افتادگی و شل شدن عضلات شکم شده و به مهره های کمر فشار آورده و باعث تو رفتگی شده است حالا راه حلی برای عادی شدن عضلات شکم هست اگه هست لطفا کمک کنید

سلام
مصرف رو قطع و عادی غذا بخورند

ببخشید دوباره مزاحم میشم من خودم کم کاری شدید تیروئید دارم و بخاطر همین اضافه وزن گرفتم 15 سالمه و 90 کیلو ام میخاستم بدونم که اول باید کم کاری رو درمان کنم بعد اقدام به رژیم درمانی کنم یا نه اگر کم کاری داشته باشم مشکلی برام پیش نمیاد و مانع کاهش وزنم نمیشه

اول باید به متخصص غدد مراجعه کنید