م.م
عنوان :

درد کمر

متخصص ارتوپدی
سلام.2ماه بودتمرین بدنسازی نداشتم.عصرگرم کردم ودرحرکت سوم.درحرکت زیربغل هالترخم اسمیت ناگهان درناحیه پایینترین قسمت گودی کمرصدایی مثل صدای مفصل شنیدم(مثل تق)
الان که راه میرم انگارکمرم یهوخالی میکنه.کمرم روتابه سمت جلو مقعر میکنم دردشدید حس میکنم.سرفه میکنم کمرم درد میگیره.لطفا راهنمایی بفرمایید.متشکرم
سلام منتظرپاسخ هستم

سلام. نیاز به مراجعه حضوری ست.