م.ک
عنوان :

پوسته شدن سر و پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام و خسته نباشید.چندین ساله که سر و پیشانی و پوست صورتم پوست پوست بد جور میشه.عکسش رو هم براتون ارسال کردم هر چند زیاد واضح نیست.اگه میشه راهنماییم بکنید که علتش چیه و چه دارو یا شامپویی رو پیشنهاد میکنید استفاده کنم

سلام. درماتیت سبورئیک است با استفاده از شامپو ضد شوره سریتا کاهش پیدا می کند

غذا های چرب و شیرین وتند وپرادویه پرهیز کنید

من سلنیوم سولفات سدیم استفاده میکنم قبلا خوب بود کم میشد الان نه دیگه.دیگه سلنوم رو استفاده نکنم?

بعد از یه مدت سلنیوم سولفات دوباره جواب میده