ع.ف
عنوان :

پریود

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام.من روز چهارم پریودم دل درد شدید و خونریزی نسبت زیادی دارم که حدودا دو ساعت این دلدرد طول میکشد.البته این مشکل را از نخستین دفعاتی که پریود میشدم ینی حدودا از سیزده سالگی دارم.24ساله ومتاهل هستم.آیا مشکل جدیست وباید به پزشک مراجعه کنم؟

اگر همیشه چنین بوده ،مصرف مسکن در طی ان روز معمولا مشکل را برطرف می کند