م.ف
عنوان :

کندی در دویدن کودک

متخصص ارتوپدی و فلوشیپ ارتوپدی کودک ...
با سلام ، پسر 6 ساله ای دارم که متاسفانه در دویدن مشکل داره و خیلی کندتر از هم سن و سالانش میدوه ، اکثر مواقع با نوک پا راه میره و میدوه و شدیدا در حرکت محتاطه ، به نظرتون مشکلش با حرکت درمانی حل میشه یا نیاز به روان درمان گر داره

سلام. حتما باید معاینه توسط ارتوپد و نورولوژیست کودکان بشه تا تشخیص داده شود.