ن.خ
عنوان :

افت فشار

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی
با سلام و خسته نباشید خدمت جنابعالی
بیمار دختری هستند 23 ساله که حدود یک ماه است دچار افت فشار می شوند و پس از آنکه سرم وصل می نماید تا حدود یک هفته اوضاع خوبی دارد و بعد از آن بار دیگر اینگونه می شود تشخیصی که داده شده از سوی پزشکان عمومی کم خونی بوده است بنده نظر جنابعالی را خواستارم همچنین آیا این گونه بیماری ها به تخصص جنابعالی ارتباط دارد؟
با تشکر از لطف جنابعالی
با سلام و احترام حسب الامر جنابعالی آزمایش مریض موراد نظر ارسال گردید.از بذل عنایت خاصه حضرتعالی سپاسگزارم.
جناب آقای دکتر ما همچنان منتظر جنابعالی هستیم.

باسلام باتوجه به آزمایشات شمااحتمالاتالاسمی مینورداریدفقط قرص فولیک اسیدبخورید

جناب دکتر از لطف شما بسیار سپاس گزارم.