آ.ب
عنوان :

درد در دوران پریود

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانوم دکتر خدا قوت
28 سالمه و یک ساله که ازدواج کردم.
حدود 2ساله که پریودهای نامنظم دارم و در اکثر مواقع به جای هر 28روز 30روزه هستم و یک هفته قبل از پریود کم کم سینه هام شروع به درد گرفتن میکنه و در اواسط پریود دردش از بین میره.
روز اول و دوم پریود کمر درد و دل درد میگیرم. این ماه که پریود شدم برای اولین بار سینه هام درد نگرفت و کمردرد کمی داشتم.
دوتا سوال دارم اول اینکه درد نواحی که گفتم طبیعیه؟ و دوم اینکه درد نگرفتن سینه در این ماه دلیلش چی میتونه باشه؟
پیشاپیش بابت توجهتون سپاسگذارم.

اگر همیشه درد را داشتین با مسکن خوب میشود ....شما از درد شاکی هستین یا بی دردی؟

من هیچ وقت مسکن نمیخورم دردو تحمل میکنم . الان میخوام بدونم اون دردایی که داشتم طبیعی بوده یا این بی دردی طبیعیه؟ و چی باعث میشه آدم درد داشته باشه ؟
خانم دکتر اینایی که گفتین جواب سوال من نیست

بی دردی مهم نیست نطم پریود مهم است درد اگر زیاد باشد مهم است