ا.ر
عنوان :

التهاب روده

فوق تخصص گوارش و کبد
با سلام من حدوده 2 ساله بیماری التهاب روده توسط متخصص تشخیص داده شده برام .در طول این دوسال ازمایشات فراوانی ازم گرفته شده با مبالغ زیاد از جمله کلنوسکوپی اما درمانی صورت نگرفته در حال حاظر فقط از دو داروی بیسموت ساب سیترات و مترونیدازول و مزالازین استفاده کردم اما هیچ نتیجه ای نگرفتم به محض قطع دارو دوباره علائم بر می گرده دو ساله به طور مرتب مصرف می کنم البته به جز مزالازین که دوره ای مصرف کردم لطفا راهنمایی کنید

سلام جهت اظهار نظر لازم است ویزیت شده و مدارک واقدامات قبلی رویت شپد.