س.ا
عنوان :

انسفالیت

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب) ...
با سلام و عرض ادب.برادر من در حدود یک ماه پیش بر اثر تشنج ناگهانی به پزشک مراجعه کرده و تشخیص اولیه آنها انسفالیت می باشد.علایم اولیه فقط سردرد خفیف و تشنج بوده است.اکنون بعد از گذشت یک ماه و بستری و مورد مداوا قرار گرفتن داروهای ذیل به او تجویز گردیده است.اما متاسفانه حال او هر روز بدتر میشودو علایم توهم و سرگیجه و لرزش دست در او مشاهده می شود.نام داروها1-والپروییک اسید و سدیم والپرات(دپاکینکرونو500میلی گرم)روزی سه عدد 2-آسیکلوویر400 روزی چهار عدد 3-فنی تویین100روزی سه عدد 4-تگاتارد(کاربامازپین400)روزی دوعدد5-نیزودپرد50 یک دوم قرص (البته تا دوروز یک عدد ،تا یک هفته یک دوم،پس از یک هفته یک چهارم) 6-استازولامید250روزی دو عدد. 7-آمپول متیل پردینزولون استات(دورو مدرول)هفته ای یک عدد(دو عدد آمپول)
آقای دکتر مدارک ام ار آی رو هم پیوست کردم .ازتون تمنا میکنم ما رو راهنمایی کنید که آیا تشخیص دکتر درست بوده یا نه.آیا برادرم خوب خواهد شد؟

با سلام
شما باید با متخصص عفونی و نورولوژیست مشاوره کنید

یعنی نظر شما بر اینکه تشخیص انسفالیت درست هست و تومور نیست؟؟