م.غ
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام
دکتر جان من در دوره حجم بدنسازی از داروهایی مثل تستسترون پریپیونات و سوستانون و اکساندرولون استفاده کردم و ریزش موی خفیف گرفتم
بعد لز دوره با مصرف پروویرون و کلوموفن ریزش موی شدید گرفتم
الان ده روزه فیناسترید و بیوتن و زینک و منیزیم استفاده میکنم همچنان ریزش مو دارم
لطفا کمکم کنید

با سلام
بله متاسفانه این داروها با افزایش دهیدروتستسترون ریزش مو را تشدید مى کند و گاهى حتى با قطع ان داروها ریزش ادامه مى یابد براى درمان این مشکل باید حوصله بیشترى داشته باشید تا یکسال و دوسال درمان را ادامه دهید از محلولهاى ضد ریزش مو هم استفاده کنید

محلول ماینوکسیدیل منظورتونه ؟من شنیدم بعد از قطع مصرف ماینوکسیدیل ریزش چند برابر میشه اگه ممکنه براتون یه راه حل قطعی بمن بدین زیرا من باز هم قصد مصرف استروئید دارم مممنونم از شما

با سلام
راجع به این اثر مینوکسیدیل چندبار توضیح داده ام مطالعه کنید واگر قصد مصرف استرویید دارید بهتر است درمان ریزش مو را فراموش کنید

دکتر پس چطور قهرمانهای جهان با مصرف دز های بالای استروئید موهای پرپشتی دارن برای مثال لطفا تو گوگل سرچ کنید کای گرین
مربی خودم با اینکه روزی یک واحد تستسترون صد مصرف میکنه و قهرانی جهان رو داره یه نقطه بی مو رو سزش نداره

با سلام
البته در افرادى که استعداد ریزش دارند مصرف استرویید و تستسترون ریزش را تشدید و سن ریزش را پایین مى اورد ولى در کسانى که زمینه ژنتیکى ریزش ندارند خیر چنین مشکلى ندارند

من ضمینه ریزش مو ندارم ریزش موی من بدلیل مصزف تاموکسی فن می باشد که با مصرف فیناستراید انشالله بهبود می یابد ممنون از لطف شما دکتر عزیز
زمینه

با سلام
نداشته باشید که نگرانى ندارد با قطع دارو برگشت مى کند

ممنونم ازتون