ن.ا
عنوان :

سرطان کلانژیوکارسینوما

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی
سلام جناب دکتر معذرت میخوام وقتتون و میگیرم همسر من 38 سالشه و یکسال تشخیص سرطان مجاری صفراوی دادند الان حالش خیلی بد شده شکمش آب آورد که در بیمارستان امام خمینی بستری شد و با درن تخلیه شد و بعد یه درن دیگه گذاشتند برای مایع صفراوی البته اسفند سال 96 استنت گذاری شد اما مثل اینکه بدلیل رشد تومور جلوی استنت گرفته شده الان همسر من کراتین خونش بالا هست و ما نگران از دست دادن کلیه هاش هستیم و پاهاشم ورم کرده بود که گفتند از کمبود نمک هست و الان بعد از تقریبا دوهفته با کمبود گلبول قرمز مواجه شد که یه واحد خون تزریق کردند ولی الان مجددا پاهاش ورم کرده مخصوصا پای چپش و میگه خیلی درد داره ممنون میشم علت رو بهم بگید و بگید چیکار کنم بهتر راستش چون دکترها جوابش کردند درست جواب نمی دهند و میگن چرا میخوای آزمایش بدی و بفهمی چی شده اما حق هر بیماری هست بفهمه در بدنش چه اتفاقی داره رخ میده و اینکه بدنش تحلیل رفته بود و ماهیچه هاش کاملا آب شده بودند ولی الان چند روزی میشه که در قسمت ماهیچه های پا دوباره سفت شده البته درد داره من نمیدونم مجددا ماهیچه بوجود اومده یا اتفاق دیگه ای افتاده خواهش میکنم ازتون عاجزانه جواب منو بدید ما میدونیم راهی برای درمان نیست اما همسر من خیلی خیلییییی زیاد درد داره و درد کشیدنش واقعا آزاردهنده هست می خواهیم با کمک شما و علمتون و کمکتون این دردها رو کم کنیم تنها مسکنی که گفتن باید مصرف کنه بدلیل کراتین بالاش اوکسی کودن هست الان همسرم مدت دوماهی هسته در بستر افتاده و درن خارجی برای خروج مایع صفرا بهش وصله؟ آیا داخل بدن ش عفونت هست؟ آیا آزمایش خاصی هست انجام بدیم؟ خواهش میکنم هر کاری که میشه انجام داد رو بهمون بگید ممنونم از وقتی که برای پاسخگویی می گذارید.

باسلام متاسفانه بیماری ایشون خوب نیست وبه نظرمیرسه خیلی پیشرفته هست وورم پاشون میتونه به علت لخته باشه وباآسیت البومین خون کم میشه