ح.م
عنوان :

هپاتیت B

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام و احترام... من آزمایش برای استخدامم دادم تو HBsAB بالای 100 هست و HBsAg منفی ولی Anti HBc مثبت هست. یادم نمیاد واکسن هپاتیت زدم یا نه؟
میخواستم بدونم آیا من مبتلا به هپاتیت B هستم یا خیر؟ و اگه مبتلا هستم میتونم ناقل به دیگران باشم یا خیر؟

شما دربرابر هپاتیت B ایمن هستید و مثبت بودن HBcAb در این شرایط بیماری تلقی نمیشه.با احتمال زیاد واکسن رو در زمانی که یادتون نمیاد دریافت کردین و ایمنی ایجاد شده.