M.H
عنوان :

ورم غدد لنفی

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام وقت بخیر 24ساله و مجرد وخانم هستم .سه سال پیش دچار ورم عدد لنفی گردن در قسمت خلفی شدم وقتی به پزشک مراجعه کردم بعد از ازمایش متوجه شدم دچار ویروس سی ام وی شدم اما بعد از ان دچار وسواس شدم مدام گردنمو چک میکردم و همین باعث التهاب حدود 10تا از غددلنفی گردنم شده که همه زیر 1سانتن و متحرک هستن بعد از ان پیش همین پزشک میرفتم که مرا ارجاع دادن به روانپزشک حالا حدود 6ماهه حالم بهبود پیدا کرده ولی این ورمها هنوز حضور دارن چه کنم برطرف شوند و ایا نیاز به پیگیری هست یا خیر؟

سلام
نگران نباشید. غدد لنفاوی ناحیه ای شما به صورت واکنشی به لمس مداوم مختصر بزرگتر شده و در کل غدد لنفاوی زیر یک سانتیمتر پاتولوژیک نیستن