ر.ک
عنوان :

آیا مشکلی در اینده از بابت مصرف قرص ایجاد میشود؟

فوق تخصص جراحی کودکان
با عرض سلام و خسته نباشید. اقای دکتر بنده پسر بیست و سه ماهه ای دارم که دیروز صبح متوجه شدم یدونه قرص ضد بارداری دزوسپتیو خورده. ایا این قرص تو اینده مشکلی واسش ایجاد میکنه چون تو اینترنت خوندم به علت هورمونی بودنش ممکنه باعث اختلال در رشد کوردک علی الخصوص رشد قدیش ایجاد کنه خواهش میکنم با فرمایشاتتون بنده رو راهنمایی کنین که این قرص اثرش تا کی تو بدنش باقی هست و چه مشکلی واسش ایجاد میکنه؟

سلام. اگر فقط یک قرص مصرف شده باشه مشکل خاصی ایجاد نمیشه و میزان هورمون بالایی نداره. بنابراین احتمال بروز عوارض هورمونی بسیار کم و در حد صفر است.

از پاسخگوییتان ممنونم بله اقای دکتر فقط یدونه اش رو نتونستم پیدا کنم. پس آقای دکتر نگرانی من از بابت اختلال در رشدش در آینده علی الخصوص رشد قدیش بی مورد هست؟
آقای دکتر جنابعالی میفرمایین عوارض هورمونی در حد صفره؟ عوارض غیر هورمونی که ممکنه از این قرص ناشی باشه چی میتونه باشه؟میشه توضیح بدین

مصرف یک عدد قرص ضد بارداری عارضه بزرگ هورمونی یا غیر هورمونی ایجاد نمیکند. ممکنه یه سری عوارض کوچک گذرا مثل تهوع و استفراغ و درد جزئی شکم بده.

اقای دکتر از پاسخگوییتان بی نهایت سپاسگذارم. خیلی نگران بودم نگرانیم رفع شد.