س.ا
عنوان :

مشاوره

دکترای روانشناسی سلامت
سلام وخسته نباشید من چندسال پبش ی دخترو ک حواسش ب من نبود تو کوچه خلوت ک روزبود یهویی خواستم بغل کنم و خواسش ب من نبود و یهویی بود و کلا گرخید و چندتا جیغم زد ومن سریع فرار کردم نموندم الان عذاب وجدان دارم میگم شاید مشکل بدی پیدا کرده باشه آیا امکانش هست مشکل داشته باشه ؟و من نمیشناسمش اصن همش عذاب دارم
با سپاس خیلی خیلی فراوان ازشما .لطفا با دلیل منطقی جوابم بدین
و من با دفاتر مراجع تقلید صحبت کردم و میگن فقط استغفار برعهده شماست ن چیز دیگه
خواستم از لحاظ علمیم بدونم ک چکار کنم
با سلام دوباره خانم دکتر لططف میکنید حواب بدین؟

ممکنه ترس روى او تاثیر بدى گذاشته باشد
اما چون زمان به عقب برنمیگردد چاره اى جز عذرخواهى و جبران ندارید

خب من نمیشناسمش خانم دکتر مشکل همینجاست ک خبری ازش ندارم
ی غریبه بود تو خیابون
مثلا چه مشکلی ممکنه براش بوجود امده باشه؟

وقتى نمیشناسید فقط باید عهد کنید از طرف او به دیگران کمک کنید تا خدا به رفع مشکلات او کمک کند

خیلی ممنون خانم دکتر لطف کردین