ز.پ
عنوان :

جوش های پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقت بخیر.
من خانمی 32 ساله هستم که حدودا از سن 14 سالگی روی صورت (پیشانی و گونه ها) ، سرشانه ها تا مج دست و کمی پشت کتف ها حوش میزنم.
به دکتر که مراجعه کردم برام الکل، کرم های ضد آفتاب و صابون تجویز کردند.
بعد از ازدواج و به خصوص در بارداری ای جوشها بیشتر شد به طوری که زیر چانه و گلو ، روی سبینه ها و شکم وپشت کمر را هم درگیر کرد.
مجددا دکتر مراجعه کردم به من صابون ضد باکتری و الکل دادند که تاثیری نداشت.
این جوشها بر روی بدن و صورتم لکه ایجاد کرده و
بدنم همیشه در شب دچار خارش میشود.
برای ازبین بردن موهای زائد روش اصلاح با بند، اپیلاسیون ،ژیلت،پودرهای نوره استفاده کردم اما هر کدام به نحوی خارش و تعداد جوش رو بیشتر میکرد
آیا درمانی برای من وجود دارد؟

باید بززسی هورمونی و بعد داروی خوراکی مناسب شما تجویز شود
مراجعه به متخصص پوست

سپاس آقای دکتر