ن.ح
عنوان :

ضرورت یا عدم ضرورت جراحی باز

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب) ...
با سلام.اینجانب دیسک کمر دارم.در سال 94 اوزون تراپی همراه با فنر انجام دادم ،ظرف 48 ساعت مشکلم کامل بر طرف شد.به جهت بی احتیاطی حدود یکماه پیش دوباره دیسک کمرم پاره شد. مجددا اوزون با فنر انجام دادم، قسمتی از مشکلم رفع شده ، ولی کامل کمرم صاف نمیشه و صاف شدن کمر موجب درد باسن چپ میشه و موقع خواب نمی توانم کامل کمرم را به زمین بچسبانم و باهایم را باز کنم و در این حالت درد شدید دارم ،لطفا راهنمایی بفرمائید آیا جراحی باز ضرورت داره و علائم فعلی ناشی از چه چیزی است ؟ و آیا ممکن به جزء دیسک ضایعه دیگری وجود داشته باشه؟ضمنا فقط در سمت چپ درد دارم . ممنونم

با سلام
با توجه به ام ار ای و علایم فعلی نیازمند جراحی باز هستید و انجام أزون تراپی به جز تاخیر در درمان اصلی حاصلی نخواهد داشت

سلام.جناب دکتر به روش اندوسکوپی ،برداشتن قسمت اضافه دیسک عمل می کنید یا کلا عمل باز