آ.ت
عنوان :

سرطان رحم

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی
سلام. ما مرداد ماه امسال متوجه شدیم که مادر من سرطان اندومتر دارد. دکتر گفتند فورا باید رحم خارج شود. اما مادر من به شدت از عمل میترسد و ما به هیچ وجه نتوانستیم ایشان را راضی به عمل کنیم. در طی این مدت دارو های گیاهی و مصرف کردند و مطمعن بودند که با این دارو ها خوب می شوند. برای اینکه ببینیم نتیجه دارو ها چه بود مجددا آزمایش ca125 را دادیم. نتیجه این بود که از 59 به 24 که نزدیک به حد طبیعی است رسیده. یعنی رو به بهبود هست؟ یعنی دارو های گیاهی دارد در روند درمان مادرم تاثیر دارد؟

سلام این ازمایش درسرطان رحم خیلی اهمیت مداره بهتره MRIبگیرید