ا.ا
عنوان :

خارش شدید زیر بغل

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام
دکتر مدت زیادیه زیر بغلم خارش شدید داره و زمانی لباس میپوشم یا تعریق زیاد دارم خارش شدیدتری دارم.به پزشک مراجعه کردم دارو قارچ بهم داد که تاثیری نداشت.تشکر

با سلام
اریتراسما ،عفونتهاى میکروبى ،حساسیت ، عرق سوز و بعضى بیمارى هاى دیگر مى توانند عامل این مشکل باشند وقارچ هم مى تواند مسول باشد که اگر داروى ضدقارچ اثر نداشته منتفى مى شود

الان دکتر به نظرتون دارویی مبنی بر بهبود ودرمان دارد که بفرمایید یا خیر؟

با سلام
این تشخیصها محتمل است باید معاینه و تشخیص قطعى بشود سپس دارو شروع کنید