ع.م
عنوان :

تغیه کودک

پزشک تغذیه و متابولیسم
سلام خستع نباشید خواستم یه مولتی ویتامین برای بچم انتخاب کنم که دو سال و دوماهش هست و جواب ازمایش اخیرش رو ضمیمه میکنم و خیلی اشتهاش خوب نیست ترجیح میدم مولتی ویتامین مصرف کنه لطفا اسم مارک مولتی رو تعیین کنید برام مهمه که شرکت معتبری رو معرفی کنین خودم با تحقیقاتی که کردم به ویتاگلوبین و یه ویتامین آ و د رسیدم خواستم نظر شما رو بدونم
ممنون از پاسختون ولی پسرم چند دوره زینک مصرف کرده و دکترش تاکید کرده بود فعلا بهش زینک ندم یا حداقل مولتی ویتامین حاوی میزان بالای زینک ندم
این ازمایش مال یک ماه پیش هست
این اخرین ازمایشی بود که دادیم و مال یک ماه پیش هست

عکس آزمایشاتش رو بفرستید لطفا

قبلا هم فرستاده بودم انگار ثبت نشده خیلی ممنون

سابقه خانوادگی کم خونی یا تالاسمی مینور دارید؟

خیلی ازین قضیه مطمئن نیستم خودم که ندارم چون ازمایشات دوسال پیشم چنین چیزی رو نشون نمیده ولی شوهرم رو نمیدونم و خونوادشو ولی تپ خونواده شوهرم سابقه فابیسم تو براذرزاده و خواهر زاده هاش هست پ توی پسردایی خودم

پزشک اطفال خودتون بگید بررسی کنند
چون ایشان پرونده رو از نوزادی دارند بهتر میتونن راهنمایی کنن

پزشک اطفال گفتن که باید امیدار بود که با افزایش سن این مشکل برطرف شود و این مدت هم همیشه باید حواستون
به میزان آهن باشه ولی راهکار درستی برای درمان ندادند و گفتن با تغذیه شاید بهتر بشه که از شما راهکار خواستم و مشکلی که دارم اینه که پسرم خیلی بد غذاست نمیخوام اشتها اور حاوی سیپرو بدم البته در حال حاضر ویتاگلوبین بهش میدم که خیلی توفیری تو اشتهاش نداره و فقط بخاطر آهن ش بهش میدم