م.ن
عنوان :

زردی نوزاد

فوق تخصص جراحی کودکان
سلام خسته نباشید جناب دکتر پسر من با وزن 3700 و بعد از 9ماه به روش طبیعی به دنیا اومد توی 7 روزگیش فهمیدم زردی داره و بعد از ازمایش خون مقدار زردیش20 بود و دکتر نوردرمانی در بیمارستان رو تجویز کرد و الحمدلله زردیش پایین اومد الان پسرم یک ماهشه و من همش نگرانم که زردی در مغز رسوب نکرده باشه چون میگن مقدارش خیلی زیاد بوده چطوری میتونم مطمئن بشم که مشکلی براش پیش نیومده
از پاسخگوییتون متشکرم

سلام. میزان بیست و پایین بیلی روبین خون برای نوزاد خیلی خطرناک نیست و به فوتوتراپی بهتر میشه. میزانهای بالای 25 تا 30 میتونه خیلی خطرناک باشه و نیاز به اقدامات درمانی بیشتری داره. برای نوزاد شما انشالله موردی پیش نخواهد آمد.