م.م
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام حدود تقریبا 2 ماهی است که کنار لب پسرم لکه ی سفید شکل گرفته
من پرسم رو متخصص پوست بردم وایشان گفتن ویتلیگو نیست اما متخصص پوست فقط با معاینه ظاهری گفت واصلا از لامپ وود استفاده نکرد
ایشان پماد تریامسینولون و کرم ثمین تجویز کردن حالا لطفا بفرمایید وتاکید بر استفاده از ضد افتاب
1:ایا بدون لامپ وود تشخیص بود یا نبود ویتیلگو امکان پذیره؟چون فقط با معاینه ظاهری وبدون وود گفتن ویتیلگو نیس
2 من عکس بچمو میفرستم لطفا نگاه بفرمایید ونظر خودتون رو بگید
3 به نظر شما اقای دکتر چ نوع بیماری پوستی هستش وچ مدت خوب شدنش طول میکشه

دخترم تو عکس که واضح نیست و نمیتونم تشخیص بدم.ولی برای تشخیص لامپ وود الزامی نیست.

نگران نباش.حتی ویتیلیگو هم درمان داره .

اقای دکتر این لکه رو شاید از 3 ماه یا بیشتره داره
وجای دیگری نداره فقط کناره لبش
اقای دکتر با توجه به درمان های تجویز شده توسط متخصص پوست نظر شما چیه نوع بیماری چیه
اقای دکتر طبق داروهای تجویز شده توسط متخصص پوست نظر شما چیه درمورد بیماری خواهشا تو رو خدا بگین